Please note: This site's design is only visible in a graphical browser that supports Cascading Style Sheets, but its content is accessible to any browser or Internet device. To see this site as it was designed please upgrade to a browser the supports Cascading Style Sheets.

Referenties
Hieronder zien jullie enkele reacties van bruidsparen naar aanleiding van door ons gemaakte reportages.


Marco en Melanie


Beste Jan en Lenneke,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de prachtige bruidreportage en het geweldige boek. Jullie hebben echt een puike prestatie geleverd en iedereen is zeer onder de indruk van jullie foto’s en het album. Het fotograferen met zijn tweeën heeft hele mooie plaatjes opgeleverd en is zeker een hele grote aanrader voor elk bruidspaar. Niets is jullie vreemd en ‘alles’ is mogelijk, dat tekent jullie professionaliteit. Ook de flexibiliteit is enorm prijzenswaardig.

Wij hebben met heel veel plezier teruggekeken op de vlekkeloze samenwerking met jullie. Mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op een geslaagde dag. De dag begon met zware stortregens en zeer harde windstoten, maar jullie brachten het ‘mooie’ weer voor ons mee uit Den Haag. Gedurende de dag bleven de donkere wolken dreigen, maar gelukkig bleef het droog. Mede die dreigende buienluchten hebben geweldige foto’s opgeleverd. Nogmaals heel erg bedankt dat jullie onze bruiloft hebben willen vastleggen op de gevoelige plaat!

Wij zullen jullie zeker van harte aanbevelen, als iemand vraagt om een goede fotograaf. Bij jullie geldt namelijk: Je vraagt er 1 en krijgt er 2!! In de toekomst, bij andere gelegenheden zullen we zeker een beroep op jullie doen.

Groetjes,

Marco en Melanie


Ronald en Suzanne


Beste Jan en Lenneke,

Heel erg bedankt voor het schitterende album en de super mooie foto's. We hebben er van genoten en de dag opnieuw meegemaakt. Heel erg bedankt we zijn er super blij mee dit is een mooie herinnering.


Annelies en Sander


Bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan onze dag!


Alexander en Ingrid


Wij kunnen Jan en Lenneke absoluut aanraden. Het feit dat zij samen een rapportage maken zorgt voor vele originele en verrassende foto's. Wij vonden het erg leuk om met jullie te werken en met name jullie relaxte houding en flexibiliteit vonden wij erg prettig. Het eindresultaat bekijken wij en onze vrienden en familie nog regelmatig met veel plezier! Het is een schitterende herinnering aan de voor ons mooiste dag van ons leven!


Roland en Wendy


Super bedankt dat jullie bij onze bruiloft aanwezig wilden zijn. Heel erg bedankt voor het mooie album en de cd-rom.


Christel en Remco Koedoot


Inmiddels alweer meer dan 7 maanden getrouwd. We zijn erg trots op de foto's die jullie voor ons hebben gemaakt. We kijken er met erg veel trots in en denken nog steeds met veel vreugde op de dag terug. Jullie zijn fanastisch om mee te werken. Een aanrader dus.


Onno en Dayenne


Heerlijke dag hebben wij gehad. Jullie zijn zo relax en doen alles zo ontspannen, maakt niet uit wat je tussendoor nog vraagt of veranderd, jullie zijn overal voor in.

Wij zijn ontzettend blij met ons album. Het is ontzettend mooi geworden en de foto's zijn ook zo mooi die erin staan. We kunnen zelf maar moeilijk kiezen wat we de mooiste foto vinden. Er staan er zoveel in. Wij zijn erg gecharmeerd van de zwart/wit foto's die je erin hebt gedaan. Alles wat wij hebben afgesproken over het trouwalbum ben je helemaal nagekomen. Wij hadden het zelf niet beter gekunt. De reacties die we krijgen zijn heel positief en dat is natuurlijk voor ons maar ook voor jullie leuk om te weten.

Het trouwalbum is dus schitterend en jullie zijn echt super lieve mensen. Dat jullie onze foto's hebben gemaakt, kon niet beter gekozen zijn.

Jan en Lenneke, super bedankt......


Ton & Jolanda


Beste Jan en Lenneke,

We zijn super blij met ons trouwalbum , er zijn al wat mensen geweest die het hebben gezien en iedereen heeft dezelfde reaktie "Wat een super mooi album en wat een super leuke foto's".

We hebben een hele mooie dag gehad en ieder moment dat we het album bekijken beleven we het weer !! We zijn blij dat jullie onze reportage hebben gemaakt. (we hebben ook her en der wat van je promotiekaarten achtergelaten).

Leuk om te zien dat er wat foto's van ons op jullie site staan, blijkbaar zijn jullie net zo blij als wij met het resultaat !!!

Groetjes,

Ton & Jolanda


Hilde en Bouke


Beste Jan en Lenneke,

Wij hoefden niet lang na te denken wie we als fotograaf wilden op ons huwelijk. We hadden jullie aan het werk gezien op de bruiloft van Rens en Vanessa en dat beviel goed.

Het is alweer even geleden dat jullie onze trouwdag visueel versloegen. Dat ging in fasen. Op 1 augustus waren jullie er even bij toen er 's morgens vroeg getrouwd werd op het stadhuis van Rijswijk. Op 5 augustus was onze grote dag. In België nota bene. Jullie gingen mee. In jullie 'Snoek'. Het werd een ritje dat jullie niet snel zullen vergeten.

De bruidsrapportage werd geschoten in prachtige ruines van de Abdij van Aulne (in het Belgische plaatsje Gozee, op de grens van Hennegouwen en de Ardennen). We hadden geluk met het weer. Aansluitend vond onze inzegening buiten plaats op het mooie landgoed van L' Etang des Collines in Rance.

Nu we het trouwboek hebben genieten we weer. Jullie hebben met jullie foto's voor een prachtige herinnering gezorgd. Hartelijk bedankt!

Groeten,

Bouke en Hilde


Roger en Marit


Hoi Jan en Len,

We hebben ondertussen de eerste "kijkers" al gehad. Iedereen vindt het top. We zijn super trots op het boek, en krijgen iedere keer weer de kriebels als we het bekijken!!!

Roger en Marit

Roger en Marit van der Werf


Hoi Jan en Lenneke,

Nog nagenietend van "de dag" wilden we even een berichtje achterlaten op de site. Wij hebben super genoten van jullie! De energie en het enthousiasme werkt gewoon aanstekelijk! We zijn reuze benieuwd naar de foto's en jullie zijn een top stel!!

Voor de aankomende bruiden en bruidgommen...

Stop met zoeken en ga ze boeken !

Groeten Roger en Marit


Koen en Wim


Beste Jan en Lenneke,

We zijn helemaal weg van jullie prachtige "bruidsreportage"! Voor jullie de eerste keer zo'n reportage zonder bruid, maar met 2 bruidegommen! Jullie hebben er een echt kunstwerkje van gemaakt! Inmiddels hebben jullie al via ons een andere opdracht binnen gekregen. Bovendien zijn jullie ook gewoon een heel gezellig stel, die je graag op je bruiloft wil hebben! We hopen jullie nog eens te zien! Wie weet op het huwelijk van Maarten...

Heel veel groeten van Koen en Wim.

P.S. Voor wie onze foto's op jullie website hebben gezien: dat prachtige schip op de achtergrond is een zeiltjalk en heet Vrouwe Fortuna. Als je meer wil weten over het varen met dit schip kan je kijken op onze website www.vrouwefortuna.nl !!!