Please note: This site's design is only visible in a graphical browser that supports Cascading Style Sheets, but its content is accessible to any browser or Internet device. To see this site as it was designed please upgrade to a browser the supports Cascading Style Sheets.

Wie wij zijn
Jan van Reij Fotografie bestaat uit Jan en Lenneke. Wij wonen in Den Haag. Veel bruidsparen die ons boeken komen uit de regio, maar wij werken ook daar buiten.

Jan fotografeert sinds een aantal jaar volledig beroepsmatig. Dit betekent dat Lenneke tijdens bruiloftsreportages mee fotografeert, en het voor- en natraject door Jan wordt verzorgd. Ook de overige fotografie, zoals portretten, gebeurt alleen door Jan.

Om in de snel veranderende wereld van beeld en multimedia bij te blijven volgen wij regelmatig trainingen en workshops. Ook blijven wij op de hoogte via vakliteratuur en collega’s.

Wij reizen graag, voor wat betreft de fotografie beleven wij dan veel plezier aan het fotograferen van mensen, straattaferelen en landschappen.

Jan van Reij Fotografie is lid van de beroepsvereniging voor fotografen DuPho (Dutch Photographers).